Течен уеб хостинг на WooCommerce – Наистина ли имате нужда от него? 2020

Разбира се, уебсайтът за електронна търговия може да работи на споделен хостинг или хостинг на WordPress. Но вие търсите нещо повече.


Искате уебсайт с висока производителност, който ще ви помогне да направите реализации, а не да привлича посетителите си към конкуренцията. Вие искате вашият сайт да отговаря на нуждите на клиентите сега и в бъдеще. Готови сте да преминете към следващата фаза на вашия онлайн магазин.

WooCommerce хостинг може да бъде следващата стъпка и Течна мрежа предлага точно това. Но дали това е най-подходящото за вашия онлайн магазин? И наистина ли си струва допълнителните разходи?

Вие знаете вашите продукти и от какво се нуждае вашият магазин и ние можем да ви помогнем да определите дали WooCommerce хостинг може да отговаря на вашите нужди. Разгледахме и най-добрите доставчици на хостинг услуги на WooCommerce и ще ви кажем как те се подреждат в сравнение с Liquid Web.

Щракнете тук, за да прочетете повече за хостинга на WooCommerce.

Какво е хостинг за течен уеб WooCommerce?

WooCommerce е страхотна приставка за електронна търговия, която се предлага с много страхотни инструменти, но не е цялостно решение. Именно там идва хостингът на WooCommerce.

Хостингът на WooCommerce с управляван от течна мрежа уеб е специализирана платформа за електронна търговия, която ще изведе най-доброто във вашия уебсайт WooCommerce. Нека разгледаме по-отблизо някои от предимствата.

Превъзходна производителност, без главоболие

Всеки управляван акаунт в WooCommerce идва с виртуален частен сървър (VPS), който е специално настроен за електронна търговия. Това означава, че ще разполагате с необходимите ресурси и ефективност, за да се справите с всякакви скокове на трафика, които ще ви бъдат полезни през пиковите пазаруващи сезони или когато провеждате промоционални кампании.

Самото управление на WordPress сайт може да отнеме време и трудно. С управлявания хостинг на WooCommerce не е нужно да се притеснявате от провеждането на досадна поддръжка за задния ден. Екипът на Liquid Web ще се погрижи за актуализацията на WordPress и плъгините за вас, докато наблюдава вашия сървър 24/7 за да сте сигурни, че вашият сайт остава онлайн.

Много свобода И много безплатни

Хостингът на WooCommerce на течния уеб е отворен. Това ви дава свободата да променяте и добавяте каквото искате на вашия уебсайт, без ограничения.

Персонализирането на вашия сайт ще бъде лесно, тъй като платформата включва Beaver Builder, гъвкав конструктор на уебсайтове с влачене и пускане, създаден специално за WordPress, и Astra Pro, една от най-бързите налични теми на WooCommerce.

Обикновено трябва да плащате отделно за Astra Pro и Beaver Builder, но и двете получавате безплатно когато се регистрирате за един от управляваните планове за хостинг на WooCommerce на Liquid Web.

Вашият уебсайт ще бъде напълно мобилен. Това означава, че никога няма да се притеснявате от загубата на потенциални клиенти, защото сайтът ви няма да се зарежда правилно на мобилното им устройство.

Хостингът на Woocommerce на течния уеб също включва a изчерпателен набор от приставки от IconicWP, което ви позволява да персонализирате вашия уебсайт, за да помогнете за увеличаване на продажбите. Искате ли да добавите функция от списъка с желания или разширена функционалност за подробности за продукта? Можете да направите всичко това и още, без допълнителни такси за лицензиране.

Разширени маркетингови инструменти, които да изкарат вашия магазин на следващото ниво

Liquid Web си партнира с Jilt, за да предостави изоставен софтуер за колички за всички хостинг планове на WooCommerce. Това ще ви помогне да достигнете до клиентите, които са на оградата относно закупуването на вашите продукти, което ви позволява да затворите повече продажби.

Друго предимство на използването на хостинг на WooCommerce с Liquid Web е, че получавате достъп до Glew, група от ефективни доклади, които ще ви помогнат да подобрите продажбите. Можете да научите повече за клиентите си чрез Glew, включително кои клиенти са големи разходи и кой плаща пълна цена за разлика от използването на талони за отстъпки.

Glew ви дава и различни отчети относно активността на уебсайта, включително проценти на реализация, възстановяване на суми, брой посещения, средна стойност на поръчката и други.

Течният уеб хостинг на WooCommerce подходящ ли е за вашия магазин?

Какъв тип магазин можете да изградите с хостинг на WooCommerce? Небето е границата. Плановете на течната мрежа ще ви позволят да изградите каквото и да било, от основен магазин с ограничен брой продукти до здрав пазар с хиляди продукти.

Налични са пет стандартни плана и плановете са мащабируеми за да ви позволи да се разширите с развитието на бизнеса си. Ако сте дропшипър, стандартният план и по-горе включват дропшипинг през ShopMaster.

Ако имате нужда от още по-голяма производителност, има и множество планове с висока производителност, включително Enterprise план, който поддържа до 10 000 поръчки на час.

Течни планове за уеб WooCommerce

Вече хоствате ли своя електронен магазин на друга платформа? Няма проблем, тъй като Liquid Web предлага безплатни миграции.

Ако тепърва започвате, ще се радвате да знаете това Liquid Web има гръб с 24/7 поддръжка на клиенти. Компанията предлага чат на живо, поддръжка по телефон и имейл, а бързите отговори са гарантирани.

Вижте нашия задълбочен преглед за да научите повече за течния уеб хостинг.

Не мога ли просто да използвам управляван хостинг на WordPress за моя онлайн магазин?

Liquid Web предлага и редовно управляван хостинг на WordPress. На пръв поглед изглежда, че можете да го използвате, за да правите всички същите неща, както при хостинг на Managed WooCommerce. Но след като копаете под повърхността, реалността започва.

Ако планирате да поддържате сайт за електронна търговия, управляваният хостинг на WordPress идва с няколко големи предупреждения.

Ще трябва да инсталирате WooCommerce самостоятелно, и това може да бъде истинска болка.

Също така ще трябва да намерите и инсталирате свои собствени инструменти, да не говорим за плащането за тях. Управляваният хостинг на WordPress не се предлага с нито един от най-добрите набори от инструменти, които ще намерите при хостинг на Woocommerce.

Магазините за електронна търговия не работят по същия начин, както типичните уебсайтове. Клиентите постоянно търсят артикули, добавят и премахват артикули от количките за пазаруване и имат достъп до историята на покупките им. Тези заявки могат да добавят значително натоварване към уеб сървър и могат да доведат до по-бавни уебсайтове. Ако уебсайтът ви работи бавно, клиентите могат да се разочароват и да изоставят вашия сайт.

Управляваният хостинг на WordPress не е оптимизиран за работа с големи натоварвания.

Управляваният хостинг на WooCommerce е предназначен да се справи с допълнителното натоварване на уебсайтовете за електронна търговия. Например, Liquid Web има собствена структура на таблици, която може да намали заявките на вашия уеб сайт с до 95%. Това води до по-бърз уебсайт, което означава по-малко отскочили клиенти.

Имайте предвид обаче, че с управляван хостинг на WooCommerce, можете да хоствате само един сайт. Ако искате да хоствате множество онлайн магазини, ще трябва или да се придържате към WordPress хостинг или да закупите множество планове за WooCommerce.

Трябва ли да изберете течен уеб WooCommerce хостинг-изображение3

Как течният уеб се сравнява с конкуренцията?

Liquid Web не е единственият хост, предлагащ хостинг на WooCommerce. Няколко топ доставчици на хостинг услуги предлагат управляван хостинг на WooCommerce или WordPress, но предоставят ли същите функции и стойност като Liquid Web?

Разгледах по-подробно три топ хостинг доставчици, за да намеря отговори.

SiteGround – услугата му е толкова евтина, колкото и цените му

Първият претендент в този списък е SiteGround. Той предлага управлявани планове на WooCommerce, които са много по-евтини от средния план за течни уеб сайтове. (Например, планът му от най-високо ниво, GoGeek, е по-евтин от плана за входно ниво за Liquid Web.)

Има обаче няколко неща, които трябва да отбележите за плановете на SiteGround:

 • Тези планове са по-скоро оптимизиран за WordPress споделен хостинг продукт, а не VPS. Услугите се управляват, но мястото за съхранение е ограничено. Единственото истинско предимство тук е, че плановете над StartUp поддържат неограничени уеб сайтове.
 • Плановете на SiteGround не включват премиум инструменти за електронна търговия, като изоставен софтуер за колички. Това означава, че да извлечете максимума от вашия магазин за електронна търговия, ще трябва да плащате допълнително за премиум инструменти.
 • Ще трябва да се регистрирате в плана на най-високо ниво на SiteGround, за да получите всички необходими функции. Планът за стартиране всъщност не е нищо повече от основен хостинг на WordPress, тъй като няма да получите основни функции като PCI-съвместими сървъри и сценария. С Liquid Web получавате тези функции и още.

Бих препоръчал SiteGround само ако искате да хоствате множество уебсайтове. Например, ако имате електронен магазин, но искате да хоствате множество целеви страници или уебсайтове при малък бюджет, тези планове може да работят за вас.

За да научите повече за SiteGround, прочетете нашия задълбочен преглед.

WP двигател – скъп и много ограничаващ

WP Engine не предлага управляван хостинг на WooCommerce, но се специализира в хостинг на WordPress.

Първото нещо, което ще забележите, е цената. Докато WP двигател предлага план за стартиране, който е с няколко долара по-евтин от основния план на WooCommerce на Liquid Web, останалите планове са по-скъпи.

Има няколко други неща за WP Engine, за които трябва да внимавате.

 • Нямате свобода да инсталирате каквито плъгини искате. WP Engine има списък с недопустими плъгини, включително приставки за кеширане, някои резервни приставки и други. Ако любимият ви плъгин е в този списък, ще трябва да намерите заместител.
 • WP Engine твърди, че предлага управляван хостинг, но те няма да обработят вашите актуализации на приставки. Когато говорих с поддръжка, ми казаха, че причината за това е, че това може да накара вашия уебсайт да функционира неправилно. И така, какъв е смисълът да се управлява хостинг, ако няма да управляват правилно уебсайта ви?

Едно нещо, което изглеждаше обещаващо, беше WP Engine Toolkit за Woocommerce. Той ви помага да оптимизирате вашия сайт за максимална ефективност и ви дава допълнителни инструменти за проследяване, които ще ви помогнат да проследявате различни показатели като добавки в колички, търсене на продукти и обработени поръчки. Той също така позволява плащания с едно докосване чрез API за заявка за плащане.

Този инструментариум обаче може да не е толкова добър, колкото звучи:

 • Той е достъпен само за определени нива на плана. Трябва да се свържете с поддръжката, за да видите дали отговаряте на изискванията за инструментариума.
 • Можете да приемате плащания само чрез Stripe чрез системата с едно докосване.
 • Едно докосване може да не работи с по-стари браузъри, които не поддържат API за заявка за плащане.

Единственото значително предимство, което виждам за WP Engine, е неговата библиотека от над 35 премиум теми StudioPress, включва рамката Genesis, което ви предоставя разширени инструменти за SEO заедно с персонализирани джунджурии, разширени опции за оформление и други.

Тези теми обаче не са теми на WooCommerce. Все още трябва да добавите WooCommerce и да извършите всички персонализиране сами.

Искате да прочетете повече за WP Engine? Не пропускайте нашия експертен преглед.

HostGator – Подходящ само за тези, които са в тесен бюджет 

Плановете на HostGator са едни от най-евтините наоколо, като бизнес планът му е повече от половината от основния управляван WooCommerce план на Liquid Web.

Предлага облачен базиран WordPress хостинг с приличен набор от функции, които са добри за основните уебсайтове на WordPress, но не са идеални, ако искате да хоствате сайт на WooCommerce.

Също така, докато HostGator предлага управляван хостинг на WordPress, ще се актуализират само плъгини и функции, които са достъпни чрез WordPress.org. Ако случайно имате приставка, която не е посочена там, вие сте сами.

HostGator не предлага инструменти, свързани с WooCommerce. Вие носите отговорност за инсталирането на WooCommerce и всички свързани функции. Това също означава, че ще плащате за всички допълнителни премиум приставки и функции, като изоставена количка технология.

HostGator може да е добър вариант, ако имате много малък бюджет. Нейният стартов план поддържа до 100 000 посещения на месец и има нерегистрирано хранилище. Бизнес планът му поддържа до три уебсайта и до 500 000 посещения.

Имайте предвид, че ще трябва да проектирате и обработвате всички услуги по поддръжката на вашия магазин WooCommerce, така че отчитайте стойността на времето си във вашето решение, преди да изберете тази платформа.

Ако обмисляте HostGator, вижте нашия задълбочен преглед.

Допълнете онлайн магазина си с течен уеб хостинг за WooCommerce

Ако сте готови да направите следващата стъпка с вашия магазин за електронна търговия, Хостинг за течни мрежи в WooCommerce е чудесен избор. Базираната на VPS платформа ви предлага съкровищница от премиум приставки и функции, които няма да намерите при сравними доставчици.

Можете да продавате неограничен брой продукти, а платформата е проектирана да поддържа всичко – от физически продукти до дигитални продукти и дори дропшипинг магазини. Това елиминира много от оперативните главоболия, свързани с управлението на електронна търговия.

Макар че е вярно, че ще трябва да платите за течен уеб хостинг, получавате изключителна стойност за парите си. Плановете също са мащабируема, което означава, че уебсайтът ви за електронна търговия може да расте заедно с вашия бизнес.

Споделеният хостинг и управляваните хостинг услуги на WordPress са чудесни отправни точки за бизнес с електронна търговия, но с течение на времето вашите нужди се развиват. Имате нужда от платформа, която може да се справи с тежкия трафик, като същевременно предоставя превъзходно изживяване на клиентите. Liquid Web предлага тези функции в напълно управлявана платформа, която ще ви помогне да развиете долната си линия.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map