Rishikimi i Krijuesit të IM 2020 – Duket mirë, por çfarë është kapja?

IMCreator-pasqyrë


Përmbledhje

IM Creator është një krijues i mirë i faqes në internet, por nuk do t’ju japë tërësinë e veçorive që do të merrni me ndërtuesit më të mirë të faqeve të internetit si Wix.

Krijuesi IM ofron një nga krijuesit më të dobishëm të faqeve të internetit në industri. Ndërtuesi i saj i faqes IM XPRS ofron vlerë fantastike, duke ju dhënë një pritje të pakufizuar në internet për një tarifë të ulët mujore të sheshtë. Akoma më mirë, ky është një nga disa krijuesit e faqeve në internet që ofrojnë funksionaliteti i tregtisë elektronike me të gjitha planet.

IM XPRS ofron një ndërtues të faqes në internet me një grup i fuqishëm i shablloneve me karakteristika standarde dhe të përparuara që përfshijnë paraqitjen e dyqaneve, arka e klientit, menaxhimin e inventarit dhe më shumë. të gjithë shabllonet janë plotësisht të përgjegjshme, dhe ju mund edhe modifikoni faqen tuaj te internetit nga pajisja juaj celulare.

Ndërsa kjo platformë është një përshtatje e mirë për shumicën e faqeve të internetit personale dhe të biznesit të vogël, është pak më sfiduese për t’u përdorur sesa disa ndërtues të faqeve të internetit. Sidoqoftë, pas një kurbë të vogël të të mësuarit, ndërtuesi ofron një vlerë më të mirë të përgjithshme sesa ndërtuesit e tjerë si Wix dhe SimpleSite.

 • Bandwidth i pakufizuar dhe ruajtja për një tarifë të ulët
 • E-commerce në dispozicion pa përditësime të nevojshme
 • Aftësia për të modifikuar uebfaqen duke përdorur aplikacionin mobil IM XPRS
 • Qindra modele moderne, të përgjegjshme në dispozicion

IMCreator-templates

Shumëllojshmëri të madhe të modeleve, por Bllokimi është i kufizuar

IM XPRS ofron qindra shabllone të personalizueshëm të organizuar në 14 kategori të ndryshme. Ju mund të gjeni shabllone për Biznes, Fotografi, Restorante, Muzikë, Dasma, E-commerce, dhe më shumë. Ju mund të klikoni në një shabllon për ta parë atë, dhe pastaj klikoni në edit nëse dëshironi ta modifikoni.

Një gjë që më pëlqen në lidhje me këtë ndërtues është se kur klikoni për të redaktuar një shabllon, ju jeni prezantuar me një video në YouTube që ju tregon se si të modifikoni veçoritë e tij. Ju mund të kaloni tutorialin duke klikuar në butonin Start Editing.

Krijuesi IM

këto modele përdorin blloqe të përmbajtjes, të cilat Krijuesi IM i quan “vija”, për të shtuar përmbajtje në faqen tuaj të internetit. Ndërtuesi ka shirita për shumicën e çdo funksioni që ju nevojitet, duke përfshirë galeritë e fotografive, paraqitjet e dyqaneve, format e kontaktit, dhe më shumë.

Do shirit në shabllon mund të redaktohet në mënyra të shumta. Ju mund të modifikoni një element të tillë si një foto direkt duke klikuar mbi të. Do t’ju paraqitet opsione për të ndryshuar ose zëvendësuar atë artikull specifik. Për të shtuar karakteristika në një seksion, tregoni seksionin dhe klikoni në simbolin “+” që shfaqet. Nga këtu, ju shtoni artikuj të tillë si titulli, fotografia, video dhe më shumë.

Për të modifikuar vendosjen e shiritit vetë, klikoni në menunë e cilësimit në anën e djathtë të shiritit. Mund të rregulloni cilësimet për shiritin, ta kopjoni atë, ta zhvendosni atë në një zonë tjetër të faqes në internet ose ta fshini atë. Për të ndryshuar stilin e përgjithshëm të uebfaqes, mund të klikoni në menunë në anën e majtë të faqes në internet.

Më në fund, për të shtuar shirita të rinj, tregoni çdo shirit dhe kërkoni një buton të madh blu “+” në krye dhe në fund. Klikoni në njërën prej tyre për të shtuar një shirit të ri. Ekzistojnë mbi 20 kategori, duke ju lejuar të shtoni ndonjë gjë, nga një bio tek bloget, format, logot, hartat, dyqanet dhe më shumë.

Kur shtoni një veçori të re, nuk kufizoheni vetëm në një opsion të vetëm. Secila veçori ka mundësi të shumta për të zgjedhur, duke ju dhënë liri më të madhe të projektimit. Pasi të gjeni atë që dëshironi, mund të klikoni në butonin e gjelbër “+” për të shtuar. Më në fund, një pjesë për ruajtjen, shikimin paraprak dhe publikimin e shablloneve janë në krye të faqes.

Pikat pozitive në lidhje me shabllonet IM XPRS janë që ju keni shumë mundësi, dhe shabllonet e tyre duken fantastike. Ju nuk do të merrni dizajne thjeshtiste këtu siç bëni me disa ndërtues të faqeve të internetit. Ju gjithashtu merrni funksionalitet multimedia, duke ju lejuar të shtoni video, foto me cilësi të lartë dhe më shumë. Gjithashtu, të gjitha shabllonet janë të përgjegjshëm, do të thotë që ata do të punojnë mirë në të gjitha pajisjet, përfshirë telefonat mobil dhe tabletët.

Dobësitë e këtyre shablloneve janë se jeni i kyçur në një model bllok. Ndërsa mund të lëvizni sendet rreth blloqeve, nuk mund të rregulloni artikujt me porosi në faqen tuaj. Sidoqoftë, për shumicën e faqeve të internetit, kjo nuk do të jetë problem.
imcreator-features

Magazinimi i pakufizuar dhe tregtia elektronike pa azhurnime të shtrenjta

Produkti IM XPRS i IM Creator ka disa karakteristika që e bëjnë atë të dallohet nga ndërtuesit standarde të faqeve të internetit. Përveç bibliotekës së saj të shablloneve, ekziston një funksionalitet i zgjeruar i shtuar i vlerës që e bën platformën një vlerë më të mirë se ndërtuesi mesatar.

Ruajtje dhe Bandwidth i Pafund

Shumica e krijuesve të faqeve të internetit do të kufizojnë sasinë e ruajtjes dhe gjerësinë e bandës dhe do t’ju detyrojnë të azhurnoni në planet më të çmuara për të marrë më shumë. Me IM Creator, ju do të merrni ruajtje dhe gjerësi të pakufizuar të bandës në faqen tuaj të internetit.

Kjo është e përkryer për faqet e internetit të pasura me media ose ato që presin skedarë të mëdhenj të të dhënave. Shtë gjithashtu e përsosur nëse doni të organizoni një faqe në internet për tregti elektronike, pasi mund të postoni sa më shumë produkte siç dëshironi së bashku me foto të pakufizuara.

Ndërtoni një uebfaqe për asnjë tarifë shtesë

Shumica e ndërtuesve të uebfaqeve kërkojnë që ju të azhurnoni në një e-tregti ose plan biznesi për të pritur një faqe në internet ose të kryeni çdo formë të transaksionit të pagesave në internet. Por IM XPRS vjen me funksionalitet të tregtisë elektronike – nuk ka nevojë për azhurnime.

Ndërtuesi i faqes në internet përfshin gjithçka që ju nevojitet për të ndërtuar faqen tuaj në internet, përfshirë shërbimet e arkëtimit të kartave të kreditit, një tastierë menaxhimi dhe analitikë në internet. ShopRocket, një produkt i mirënjohur i tregtisë elektronike i përdorur aktualisht në mbi 117 vende të botës, fuqizon produktet e tregtisë elektronike.

Krijoni një sit shumëgjuhësh me lehtësi

Nëse keni nevojë të krijoni një uebfaqe shumëgjuhëshe, Krijuesi IM do t’ju lejojë të bëni sa më shumë kopje të faqes tuaj të internetit, sa të jetë e nevojshme, pa bërë tarifa shtesë ose pa nevojë të instaloni dhe azhurnoni shtesa ose aplikacione të dyshuara në faqen tuaj të internetit..

Ndërsa disa ndërtues ju lejojnë të përktheni faqen tuaj të internetit në vetëm disa gjuhë të tjera, IM Creator do t’ju lejojë të krijoni versione të shumta të faqes tuaj. Nëse doni ta presni faqen tuaj në dhjetë gjuhë, ju e keni atë liri. Ekziston edhe një mësim i dobishëm se si të krijoni faqen tuaj të internetit në shumë gjuhë në seksionin e ndihmës.

Plotësisht i përgjegjshëm dhe miqësor me celularin

Të gjitha shabllonet IM XPRS shfaqin dizajne plotësisht të përgjegjshme të cilat lejojnë që faqja juaj e internetit të jetë i shikueshëm në çdo pajisje të lëvizshme, duke përfshirë pajisje atipike siç janë orët e mençur dhe Google Glass.

Gjithashtu, me aplikacionin celular XPRS, mund të modifikoni faqen tuaj të internetit direkt nga pajisja juaj mobile. Kjo ju lejon të azhurnoni uebfaqen tuaj ndërsa jeni larg nga kompjuteri juaj, kur udhëtoni, ose sa herë që vendosni se ndryshimet janë të nevojshme.
IMCreator-userfriendly1

Shumëllojshmëri të bukur të veçorive, por mund të jenë konfuze për fillestarët

Ka lajme të mira dhe lajme të këqija me IM XPRS në lidhje me përdorshmërinë. Në disa zona, ndërtuesi i faqes në internet shkëlqen, pasi ju jep shumë larmi në lidhje me tiparet e faqes në internet. Për shembull, nëse doni të shtoni një blog në faqen tuaj të internetit, nuk jeni i kyçur në një stil të përgjithshëm të blogut. Kjo ju jep liri më të madhe të projektimit mbi ndërtuesit e tjerë.

megjithatë, ky ndërtues i faqes në internet mund të jetë pak më konfuze për t’u përdorur sesa ndërtuesit e tjerë si Wix. Ndërsa ofron një dizajn pikash dhe klikimesh, disa nga funksionalitetet mund të jenë konfuze. Artikujt e menusë nuk përcaktohen gjithmonë qartë, dhe disa përdorues mund të irritohen duke u drejtuar te një menu dhe pastaj të nxjerrin në pah çdo artikull për të gjetur opsionin e nevojshëm.

Gjithashtu, elemente të caktuara mund të jenë konfuze për t’i shtuar. Një nga shembujt më të mirë të kësaj është shtimi i videos. Unë u përpoqa të shtoja video dhe nuk paraqiti një element të dukshëm për tu modifikuar. Pastaj kur klikova shiritin, më dha një mundësi për të ndryshuar videon, por ende nuk më tregoi se ku ta vendosja. Dhe në një pjesë tjetër, unë u përpoqa të shtoja video, por nuk mund të hyja as në artikullin e menusë për të klikuar në opsionin e videos në radhë të parë.

im krijues lehtësinë e përdorimit

Lajmi i mirë është që ky ndërtues ofron redaktim të faqes në internet celular përmes aplikacionit celular IM XPRS. Mund të ndërtoni ose azhurnoni uebfaqen tuaj nga një tabletë ose smartphone në të njëjtën mënyrë si mundeni nga një desktop. Kjo është e shkëlqyeshme për azhurnimet e papritura ose kur jeni në rrugë dhe nuk keni akses në kompjuterin tuaj.

rekuizitë

 • Qindra shabllone të përgjegjshëm në kategori të shumta
 • Shumëllojshmëri të gjerë të veçorive të personalizueshme, përfshirë karakteristikat e tregtisë elektronike
 • Aftësia për të modifikuar elementët e faqes në internet pa kodim të përparuar
 • Nuk ka kufizime në përmbajtjen mediatike ose video

Cons

 • Mungesa e funksionalitetit tërheqës dhe rënie – ju merrni vetëm pikë-dhe-klikim
 • Aftësia për të rregulluar artikujt vetëm brenda blloqeve të parainfiguruar
 • Fillestarëve do t’ju duhet kohë shtesë për t’u bërë të rehatshëm me ndërtuesin

imcreator-mbështetje-guide

Opsione të kufizuara për mbështetjen e klientit

Në përgjithësi, mbështetja e IM Creator është zhgënjyese, por ka një pikë kryesore të ndritshme.

Pjesa më e madhe e mbështetjes vjen nga mjetet e vetë-ndihmës. Qendra e Mbështetjes ka dy grupe mjetesh të vetë-ndihmës për produktin IM XPRS:

 • Seksioni FAQ është i ndarë në FAQ të përgjithshme dhe tregti elektronike. Sidoqoftë, numri i temave është minimal. Ekzistojnë vetëm dhjetë tema për FAQ të përgjithshme dhe vetëm një temë e vetme për tregtinë elektronike.
 • Seksioni HowTos është pak më i mirë dhe ofron udhëzues hap pas hapi për tema përfshirë Faturimin, Redaktimin e Avancuar, Botimet Post, dhe më shumë. Shumica e udhëzuesve të tyre janë të detajuar dhe të shkëlqyeshëm për t’ju ndihmuar të krijoni faqen tuaj të internetit ose të merreni me çështje të zakonshme të tilla si optimizimi për SEO ose kërkimi i një rimbursimi.

Një gjë që Krijuesi IM siguron që nuk e shihni nga shumica e ofruesve është një udhëzues i përdorimit që mund të shkarkohet. Udhëzuesi ju ecën përmes krijimit dhe menaxhimit të uebfaqes tuaj. Kjo është diçka që unë dëshiroj të gjithë krijuesit e faqeve të internetit të ofruar dhe diçka që e veçon Krijuesin IM nga pjesa tjetër.

Jashtë mjeteve të vetë-ndihmës, opsioni juaj i vetëm për mbështetje është sistemi i biletave në internet. Unë paraqita një biletë dhe thoshte që do të merrja një përgjigje për rreth 12 orë. Kaluan rreth 30 minuta, por ishte e qartë se agjenti mbështetës nuk ishte aq i ditur sa duhet të ishin, pasi ata kishin vështirësi t’i përgjigjeshin një pyetjeje të thjeshtë në lidhje me llojet e bazave të të dhënave që mbështet ky host.

Krijuesi IM me të vërtetë ka nevojë për të dy biseda live dhe mbështetje telefonike për t’i shërbyer klientëve më mirë. Një seksion FAQ më i fuqishëm do të ishte ideal. Unë do të doja që ata të vendosnin të njëjtën kohë dhe kujdes në pjesën tjetër të mbështetjes së tyre që ata krijuan për krijimin e udhëzuesit të tyre të përdorimit.

Prmimet e nivelit të sheshtë përfshin një hostim të pakufizuar

Krijuesi IM nuk e kufizon aksesin tuaj dhe ju detyron të paguani për planet e shtrenjta për të zhbllokuar të gjitha tiparet. Llogaria primare Premium ka një tarifë të vetme mujore me normë të sheshtë që përfshin si vijon:

 • Pritja e pakufizuar
 • Qasje e pakufizuar në tema
 • Aftësia për të lidhur fushën tuaj
 • Aftësitë e tregtisë elektronike

Shumica e krijuesve të faqeve të internetit si Wix ose SimpleSite do të kufizojnë ruajtjen dhe gjerësinë e bandës së faqes suaj të internetit dhe do t’ju detyrojnë të azhurnoni nëse doni më shumë hapësirë ​​ruajtëse ose nëse doni të gjeni një uebfaqe të tregtisë elektronike.. Me IM Creator, do të jeni në gjendje të presni si faqe interneti personale, ashtu edhe për tregti elektronike për të njëjtin çmim. Për përdoruesit e tregtisë elektronike, ju mund të kurseni qindra çdo vit në faqet e internetit të tilla si Weebly ose Shopify.

Si përputhet me Krijuesi IM me konkurencën?

Zhbllokoni fuqinë e një ndërtuesi gjithëpërfshirës të faqes në internet për koston e hostimit bazë

Krijuesi i faqes në internet IM XPRS i IM Creator është i përshtatshëm për këdo që kërkon një pritje të pakufizuar në internet që ofron lehtësinë e një krijuesi gjithëpërfshirës të faqes në internet. Shtë gjithashtu e përsosur për ata që kërkojnë të ndërtojnë një uebfaqe të tregtisë elektronike me një buxhet, pasi IM Creator ofron funksionalitet të plotë për tregtinë elektronike pa azhurnime të shtrenjta.

Avantazhi kryesor i përdorimit të këtij ndërtuesi në krahasim me ndërtuesit e tjerë të faqeve të internetit si Wix është që ju keni shumëllojshmëri në jo vetëm modelet tuaja, por edhe veçoritë tuaja. Nuk ka nevojë të gjesh shtesa ose aplikacione, pasi funksionaliteti i përmirësuar përfshihet me ndërtuesin e faqes në internet. Dhe megjithëse nuk merrni tipare themelore të shtesës, çdo element ofron një shumëllojshmëri të paraqitjeve dhe stileve për t’ju ndihmuar të rregulloni uebfaqen tuaj.

Disavantazhi i vetëm i vërtetë është se ndërtuesi mund të jetë pak konfuz për fillestarët e vërtetë për shkak të paraqitjes së bllokut dhe mungesës së funksionalitetit tërheqës dhe rënie. Sidoqoftë, kurba e mësimit është minimale, dhe përfitimet ia vlen koha shtesë e nevojshme për të përvetësuar veten te ndërtuesi. Do të doja gjithashtu ta shihja Krijuesin IM të ndërtojë opsionet e tyre të mbështetjes për të ofruar më shumë sesa një sistem të biletave dhe FAQ.

Para se të merrni një vendim, lexoni të kolegut tim krahasimi i ndërtuesve më të mirë të faqes në internet për tu siguruar që nuk do të mungoni në alternativa më të mira.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map