MasterWeb Review 2020 – Защо трябва да го опитате

MasterWeb е малка хостинг компания, която просто не съвпада с големи марки като Hostinger. По-големите хостинг компании просто предлагат по-добра цена за подобна конфигурация.


В експлоатация от 1996 г. Masterweb е индонезийски хостинг доставчик, който гордо твърди, че е най-добрият в страната. Те предлагат набор от хостинг пакети за физически лица и фирми от всякакви размери, включително облачни, VPS и специализирани сървърни пакети за мащабируемост. В момента те обслужват над 100 000 местни клиенти.

Характеристики и лесна употреба

Masterweb притежава редица сървъри както в Индонезия, така и в чужбина, всички оптимизирани за скорост и производителност. Те притежават висококачествен хардуер задвижвани от Intel и AMD и използват софтуер от надеждни доставчици, включително вътрешен контролен панел, който е проектиран с оглед на поверителността и сигурността на потребителите. с денонощен мониторинг и множество резервни копия на данни, вие сте сигурни в минимален престой.

Като Партньорът за малки и средни предприятия на Google Indonesia, Masterweb е разработила система за помогнете на малкия и средния бизнес бързо да стартира и работи в уебсайтовете си – и получете повече трафик, докато го правят. За тази цел те имат пакетни хостинг пакети за входно ниво, които стартират клиентите с безплатен домейн, 2 GB съхранение и неограничен трансфер на данни и имейли – макар че това изисква минимална продължителност на едногодишния договор.

Masterweb също има редица споделени хостинг планове за по-големи фирми и уебсайтове за електронна търговия. Най- Развълнуван план, който е основният им пакет, се предлага с 25GB съхранение и минимален договор от 6 месеца. Най- План за успех идва със 100 GB съхранение, докато Титанов план ви предлага неограничено пространство за съхранение на вашия уебсайт. С плана Titanium получавате и неограничени бази данни и имейли, а минималната продължителност на договора е до един месец.

Но това не е всичко: трите бизнес споделени хостинг плана включват също така безплатна настройка, неограничени POP3 акаунти, неограничени препращащи имейли и вашият избор на Plesk или cPanel. Вие също така получавате безплатен домейн за целия период на вашия хостинг договор.

MasterWeb

С Masterweb получавате табло, което е снабдено с множество функции, включително:

 • cPanel или Plesk
 • Неограничен месечен трансфер на данни
 • Softaculous
 • Езици на скриптове
 • POP и Fwd имейл акаунти
 • MySQL 5, InnoDB, MyISAM бази данни
 • FTP акаунти
 • 24/7 поддръжка

Ако се нуждаете от допълнителни ресурси или преработвателна мощ за вашия бизнес, трябва да помислите за техните VPS или облачни базирани сървъри с немерна честотна лента и най-новата ОС. Те са стабилни, мащабируеми и оптимизирани за изпълнение. Те автоматично превключват между възлите, за да гарантират минимално време на престой и прекъсване. С техния хостинг VPS ще получите и инсталация на техния частен и сигурен контролен панел Virtualizor и безплатна едногодишна регистрация на домейн.

За разлика от други хостинг компании, които планират седмично архивиране, Masterweb го прави ежедневно. Те архивират три копия на вашите данни и файлове на локални твърди дискове и сигурни центрове за данни на отдалечени места, така че в случай на катастрофа или повреда на сървъра, винаги можете да извлечете и възстановите всичките си оригинални файлове и бази данни.

Техният уебсайт не е толкова голям, но е функционален и отзивчив. Те имат цветни и спретнато подредени таблици за сравнение, така че не е нужно да прекарвам много време за сравняване на техните споделени хостинг планове. Иска ми се да имат английски уебсайт, но отново това е хостинг услуга, която се фокусира единствено върху индонезийския пазар.

Цени и поддръжка

Обширният набор от споделени, облачни, VPS и специални сървърни пакети на Masterweb са в рамките на пазарната средна стойност. Те дори имат лесна версия на техния споделен хостинг, наречен the План на усмивката, което ви осигурява 1 GB пространство и неограничен трансфер на данни с изключително благоприятен бюджет. Това ще се хареса на хора или малки индонезийски стартъпи, които просто искат да установят основно присъствие онлайн, без да се налага да харчат прекалено много.

Виждах хостинг услуги с дълъг процес на регистрация. Masterweb го поддържа просто с три стъпки. Всъщност акаунтът ви става активен в момента, в който платите за вашия хостинг пакет.

Освен това е лесно да превключвате между планове и надстройка. Най-хубавото е, че не е необходимо да отменяте нищо, за да преминете към план на по-високо ниво – и Masterweb предлага безплатна услуга за миграция, ако трябва да преместите данните си от споделения им хостинг на един от виртуалните си сървъри, което означава, че те наистина внимавайте да направите хостинг изживяването си гладко.

Не съм взаимодействал много с техните екип за техническа поддръжка, но от малкото, което преживях, те са компетентни, честни и полезни. На разположение 24 часа в денонощието, те могат да ви помогнат както по технически въпроси, така и при проблеми с таксуването или плащането. Можете да се свържете с тях чрез имейл, факс, телефон или чат на живо.

Колко струва MasterWeb? MasterWeb предлага планове от $ 1 до $ 139. Цената зависи от това кой тип хостинг план изберете. Можете да видите актуализираната таблица с цените (актуализирана седмично) по-долу.
Кой план на MasterWeb трябва да получа? Моята препоръка е да започнете с по-евтин план. Винаги можете да надстроите по-късно. MasterWeb може да ви помогне с миграцията към по-скъп план. Увеличението на посетителите много пъти отнема повече от очакваното и не трябва да плащате много пари, докато не се появи нуждата. Разбира се, вашите нужди могат да варират и можете да се консултирате с хостинг експерт от MasterWeb тук.
Колко добра е поддръжката на клиентите на MasterWeb? MasterWeb не е класиран като един от нашите топ хостове в мрежата. Но това също може да бъде резултат от това, че MasterWeb е малък, под радара, хостинг доставчик. Има предимства за малка хостинг компания – като клиент вие сте по-важни за тях. Можете също да разгледате нашето сравнение на най-популярните уеб хостинг услуги тук.

Как MasterWeb съответства на конкуренцията?

Masterweb.net предлага стабилни хостинг пакети с мощни функции и приятелска поддръжка на клиенти денонощно. Имайки предвид надеждната им услуга и удобните за джоба цени, си струва да опитате.

MasterWeb може да предложи добра услуга на разумна цена, но съвпада ли с тази топ уеб хостинг компании? Трудно е да кажем „да“.

Професионалисти

 • 24/7 поддръжка
 • Ежедневно архивиране
 • Стабилен хостинг
 • Индонезийски IP адреси

Против

 • Ограничени часове за чат
 • Няма версия на английски уебсайт
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map