Pointer Review 2020 – получавате това, което плащате

показалка-минаГръцкият Pointer Hosting Experts предоставя уеб хостинг услуги от 2002 г. В допълнение към споделения хостинг, те предлагат облачни сървъри и VPS решения, за да се поберат почти всякакъв вид личен или бизнес уебсайт. Pointer предлага както Windows, така и Linux споделен хостинг със солидни функции и платформа, която е чудесна както за начинаещи, така и за опитни уебмастъри.


Характеристики и лесна употреба

Pointer ви предлага възможност да изберете споделен хостинг или базиран на Windows или Linux и улеснява уебмайсторите от всички нива на опит да създадат уебсайт. По-долу са някои от основните функции, които ще намерите с плановете на указатели:

 • Weebly съставител на уебсайтове и автоматично инсталиране с едно щракване
 • Неограничена честотна лента
 • Ежедневно архивиране с 14 дни запазване на данни
 • Защита на защитната стена
 • Облачна инфраструктура
 • Център за данни, разположен в Гърция

показалеца-функции

С хостинг в облак няма да се налага да се притеснявате за прекъсвания толкова често, колкото има вградени съкращения. Ако един сървър изгасне, други сървъри вдигат слабата. В допълнение към основните функции, вие получавате следните функции с добавена стойност с Pointer:

 • Безплатни SSL сертификати
 • 100% хардуер
 • 99,99% гаранция за продължаване на мрежата – с възстановяване на хостинг такси за цял месец, ако не отговарят на този стандарт
 • Неограничени поддомейни

Всеки план също идва с 75 евро в Google AdWords кредити, което е чудесен начин за популяризиране на вашия нов сайт. За съжаление, тези споделени хостинг планове не предлагат поддръжка за разширено кодиране като Python, Perl, ASP, Ruby on Rails и други езици за скриптове.

Тази платформа е чудесна както за начинаещи, така и за опитни уебмастъри. Плановете им за Linux предлагат създател на уебсайтове в Weebly за начинаещи, докато плановете за Linux и Windows включват a автоматично инсталиране с едно щракване за WordPress, Joomla !, и стотици други приложения (само за бронзови хостинг пакети или по-добри). Наличен е и стандартен cPanel (или Plesk за Windows), заедно с FTP достъп.

Цени и поддръжка

Pointer предлага четири споделени хостинг плана. По-долу е разгледан разликите във всеки план:

Основенбронзсребъреннеограничен
SSD съхранение500MBнеограниченнеограниченнеограничен
домейни115неограничен
FTP акаунти1неограниченнеограниченнеограничен
Имейл акаунти5неограниченнеограниченнеограничен
Инсталатор с едно щракване?Недадада
MySQL Бази данниНенеограниченнеограниченнеограничен

Както виждаш, основният план е много ограничен по обхват. Липсата на поддръжка на база данни обяснява защо инсталаторът с едно щракване не се предлага, тъй като много приложения като WordPress изискват поне една база данни. Бронзът е най-добрият вариант за хостинг с един домейн, както е това цена само малко по-висока от Basic и предлага много повече функционалност.

Едно предимство да се свържете с този доставчик пред някои други е това получавате безплатни Да шифроваме SSL сертификати на всички уебсайтове. Този доставчик обаче не предлага безплатни домейни, така че ще трябва да плащате за това освен хостинг.

Един от аспектите, от които бях впечатлен, беше, че предлагат водеща в индустрията 60-дневна гаранция за връщане на парите на техните споделени хостинг планове. Това, комбинирано с значителни отстъпки, предлагани при по-дълги договори, прави Pointer хостинг експертите си заслужава да бъдат разгледани.

показалка подкрепата е някак средна, с налична е само поддръжка на билети и телефонна гореща линия. Те цитират чат на живо като един от наличните си канали, но това никъде не е било намерено на уебсайта им – той може да е достъпен само при влизане в портала на вашия клиент. за жалост, чатът на живо не е 24/7, и те не изброяват часове на работа. Има и база знания, но само с шепа теми и отговори. Обърнете внимание, че уебсайтът е на гръцки, така че Google Translate да е удобен, когато използвате техния сайт за поддръжка.

Как Pointer отговаря на конкуренцията?

Въпреки че Pointer липсват някои усъвършенствани функции за разработчици, те все още са надежден доставчик за начинаещи и уебмастъри, нуждаещи се от основен хостинг за лични и малки бизнес уебсайтове. Те не са зрелищен доставчик, но могат да свършат работата за много уебсайтове.

Професионалисти

 • Weebly съставител на уебсайтове и автоматично инсталиране с едно щракване
 • Облачна инфраструктура с висока наличност
 • Безплатни SSL сертификати
 • 75 евро в рекламни кредити от Google

Против

 • Липсват разширени инструменти за разработка
 • Чат на живо не 24/7
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map