Преглед на EWebGuru 2020 – толкова популярен, но дали е добър?

eWebGuru


eWebGuru е базиран в Ноида, Делхи и предлага интернет базирани решения от 2003 г. Те в момента имат повече от 25 000 клиенти и имат широка гама от решения за хостинг на Windows и Linux за уеб, дистрибутор, специализиран сървър и VPS хостинг нужди при много достъпни цени. Те също така предоставят редица помощни услуги като дизайн на уебсайтове, дизайн на лого и реклама в търсене. Те предлагат решения в центрове за данни от първи ред, разположени в Индия, и предоставят услугите си предимно на английски.

Характеристики и лесна употреба

eWebGuru предоставя решение за обслужване на едно гише за нуждите на всеки уеб хостинг, включително:

 • Регистрация на домейни (която не е включена в цената им)
 • Безплатни и закупими SSL сертификати чрез Comodo SSL
 • Неограничен хостинг по имейл с всички планове
 • Услуги за дизайн / разработка на уебсайтове
 • cPanel или Plesk, включени с всички хостинг
 • Опции за хостинг на Windows и Linux
 • Услуги за миграция на домейни

Една от най-добрите причини да обмислите плановете на eWebGuru е, защото те имат такива включени щедри функции и услуги. Всичките им пакети за уеб хостинг на Linux / Windows и дистрибутор включват инсталиране на приложение с едно кликване чрез съответните контролни панели, безплатно приложение SiteBuilder с шаблони, SEO инструменти, неограничен хостинг на имейли, управление на DNS и излишък на RAID 1 за вашето съхранение. Излишно е да казвам, че и двете Windows и Linux се предлагат със съответните софтуерни среди (като MS SQL Server и ASP.NET за Windows) и редица други рамки.

Техните VPS планове са еднакво богати на функции, с предварително инсталиран софтуер като Varnish Cache, SpamAssassin, безплатен SSL и CSS / JS оптимизаторска рамка. Те приемат сериозно производителността и с Dual Octa-Core процесори и сменяема RAM памет.

Техните специализирани сървъри и VPS са поместени в своите центрове за данни от първи клас от световна класа които могат да се похвалят с излишък на RAID, излишно захранване, излишни мрежи, неутрална честотна лента на много домашни превозвачи и други. Можете да получите до 100 Mbps честотна лента за връзка и сървърите са напълно управлявани за вашето спокойствие. Специализирани и VPS сървъри и двете са подкрепени от a 100% гаранция за продължителен срок на работа SLA.

Интересното е, че те предоставят и Java хостинг с Apache Tomcat за тези, които имат това уникално изискване.

Цени и поддръжка

eWebGuru предоставя ценова структура с отделни планове за уеб хостинг, хостинг на дистрибутори, VPS и специализиран сървър. Базите данни и имейл акаунтите обикновено не са ограничени, и почти всички техни структури за ценообразуване включват един или два плана за неограничена честотна лента. Опциите за Windows са много по-скъпи от Linux.

Ще трябва да доплатите за домейн (което не винаги е на друго място) и за управление на DNS и допълнителни IP адреси (което обикновено е на друго място).

Всичките им продукти с изключение на VPS и специализирани сървъри се предлагат с a 30-дневна гаранция за връщане на парите.

уеб хостинг за Windows или Linux може да се таксува ежегодно, двугодишно или тригодишно. Хостинг на дистрибутори може да се таксува на месечна, полугодишна, годишна или двугодишна основа, като предлага всички същите функции като стандартния уеб хостинг. Linux VPS има месечно, годишно и тригодишно таксуване, докато Хостинг на Windows също предлага тримесечно таксуване. Специализирани сървъри са достъпни само месечно.

Техен цените започват много ниско за уеб хостинг – всъщност по-евтини от другите вече много достъпни индийски хостинг доставчици.

eWebGuru предлага 24/7 техническа поддръжка на клиенти с всички свои хостинг и ценови планове, чрез система за билети, имейли, чат на живо и телефонни линии. Те също така предоставят отличен асортимент от ресурси за самопомощ под формата на видео уроци и база от знания. Докато техните служители за обслужване на клиенти обикновено са приятелски настроени и полезни, понякога може да отнеме известно време, за да премине или да получи отговор.

Колко струва eWebGuru? EWebGuru предлага планове от $ 1 до $ 9. Цената зависи от това кой тип хостинг план изберете. Можете да видите актуализираната таблица с цените (актуализирана седмично) по-долу.
Кой план на eWebGuru трябва да получа? Моята препоръка е да започнете с по-евтин план. Винаги можете да надстроите по-късно. eWebGuru може да ви помогне с миграцията към по-скъп план. Увеличението на посетителите много пъти отнема повече от очакваното и не трябва да плащате много пари, докато не се появи нуждата. Разбира се, вашите нужди могат да варират и можете да се консултирате с хостинг експерт от eWebGuru тук.
Колко добра е клиентската поддръжка на eWebGuru? EWebGuru не е класиран като един от нашите топ хостове в мрежата. Но това също може да бъде резултат от това, че eWebGuru е малък, под радара, хостинг доставчик. Има предимства за малка хостинг компания – като клиент вие сте по-важни за тях. Можете също да разгледате нашето сравнение на най-популярните уеб хостинг услуги тук.

Как eWebGuru съответства на конкуренцията?

eWebGuru е една от тези услуги, за които е изключително трудно да се мисли за някаква причина НЕ да се присъединява към тях. Всъщност популярността им може да е източникът на единствения им недостатък: леко забавени отговори на поддръжките на заявки. В противен случай те са солиден доставчик с щедри условия, цени и правила.

Преди да вземете решение, горещо ви препоръчваме да разгледате някои алтернативни хостинг компании, които горещо препоръчваме.

Професионалисти

 • 100% гаранция за SLA поддръжка за хостинг на сървъри
 • Много достъпни цени
 • Центрове за данни от първи ред
 • Множество канали за поддръжка, включително 24/7 чат на живо

Против

 • Поддръжката може да отнеме известно време, за да отговори
 • Няма облачен хостинг
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map